Tips til rengøring af carporten

Nogle af vores kunder har haft spørgsmål om rengøring af carporten. Her har vi nogle få tips, der kan hjælpe dig med at holde din garage eller carport fra Bases i tip-top stand og forlænge strukturens levetid.

csm_carport_teaser_aa46c3d0e7
Overfladebehandling
Gulvet udsættes for masser af slid, hvis du bruger beton til fundamentet (hvilket anbefales). Hvis du har penge og tid til det, hjælper det at behandle det en gang om året. Der vil være meget trafik på fundamentet, selv om den er stationær, og hvis bilen lækker nogen steder, kan du regne med, at det pletter. Hvis du har noget ekstra forvente nogle pletter. Hvis du har noget ekstra overfladebehandler og/eller affedtende vaskemiddel vil du blive glad for, at du gav gulvet en ekstra omgang, når du inspicerer din bygning efter et par år.
Afgrænsninger
Hvis du bruger et bestemt område til at parkere din bil hver gang, er du allerede halvvejs med dette tip. Hvis du angiver, hvor du parkerer, kan du holde alle løse genstande, du for nylig har opmagasineret i din carport væk fra din parkeringsplads. Tape virker godt, men et flot stykke malerarbejde og lidt tid kan få din parkeringsplads til at se godt ud. Hvis du ender med at køre ind i rammen på din carport, kan du hurtigt ødelægge strukturen.
Tør den af
Bare det at vaske din carport med vand og sæbe kan afholde skidt fra at ophobes for hurtigt og efterlade din carport skinnende ren. Det er et enkelt tip, og nogle overlader nok rengøringen til regnen og blæsten. Ved at tørre eventuelle kanter og stolper ned, kan du undgå, at din carport bliver tilflugtssted for moder naturs uønskede gæster, især hvis du gør det et par dage efter en storm eller efter en tør periode.
Fjern sne og blade
Hvis du bor i et område, der bliver dækket af sne om vinteren, skal du sørge for at fjerne den sne, der hober sig op mellem snestormene. Vores strukturer er certificeret til at kunne klare snelast, og den vil normalt vær stærk, så længe der ikke er tale om vilde snestorme og ekstremt snefald. Hvis sneen ikke smelter på grund af temperaturen, kan is størkne og ophobe sig og gøre snelaget værre, når det sner igen. Når det bliver efterårstid, bør du sørge for at fjerne bladene. Blade vejer generelt ikke så meget, men når det regner eller er fugtigt i luften, kan bladene kan opsuge fugt og belaste din carport yderligere.
Bygningens placering
Ved at holde din bygning ren, kan du selvfølgelig undgå en del vedligeholdelse, og en måde at gøre det på er at sørge for, at din bygning er placeret på et sted, hvor vandet kan løbe væk fra bygningen. Hvis metalpladerne hele tiden er i kontakt med fugt, kan det forårsage skade, og hvis det er omkring fundamentet kan erosion finde sted, med mindre du har installeret på beton.
Tætningslister
Tætningslister kan købes i næsten ethvert stormagasin og kan bruges til at forhindre skidtet og naturen i at komme indenfor. Hvis din bygning er lukket, kan tætningslister gøre underværker for at øge luftkvaliteten i garagen.
Vores metalbygninger er de bedste af de bedste og af høj kvalitet. Det er ikke hensigten, at disse tips skal være obligatoriske, men de kan få din bygning til at holde længere og se bedre ud. Vores bygninger kan certificeres, isoleres og bygges med ekstra afstivning for at holde til gradvise belastninger på ekstremt høje niveauer. Elephant Structures laver bygninger, der holder, men disse tips vil bidrage til, at du vil have din bygning i lang tid.

Post Author: admin